Trots op al onze projecten

Elk project is weer anders. En dat vinden wij juist heel mooi. Wij leveren altijd een oplossing op maat. Bekijk hier onder waarmee wij jou kunnen helpen. Bij alle dienstenpagina’s kun je ook een uitgebreid overzicht met eerdere projecten terugvinden.

Samenwerken met Giel Verschueren, dat is…

Kwaliteitsvol en duurzaam houtwerk, op maat van uw wensen en budget.

Een waaier aan werkzaamheden.

Als ervaren houtbewerker zorgen wij voor de deskundige creatie van alle schrijnwerkerijen in uw tuin.

Zo kan u ons inschakelen voor het ontwerpen en realiseren van poorten en schuttingen of hekwerken. In de zomer is er niets zo lekker als genieten in de zon op een mooi terras in jouw tuin. Ook gebouwen zoals garages of tuinhuizen, groot of klein, kennen geen geheimen voor ons. Wil je jouw huis een moderne uitstraling geven zonder een grote ingreep te doen? Dan biedt gevelbekleding in hout de oplossing. Alles wat wij doen met hout valt alleen niet te beschrijven in deze 5 categorieën. Onder diverse werken verstaan wij al het overige werk. Dit is zowel binnen- als buitenschrijnwerk. Alle projecten worden vooraf uitgebreid met u besproken. Wij maken altijd gratis en vrijblijvende een offerte. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons. Wij bespreken graag uw project!

Terrassen

Komt de zomer er aan, en wil u dit jaar optimaal kunnen genieten van de zon, liefst op een eigen terras?

schuttingen

Niet zo fijn als privacy. Met onze schuttingen creëer jij een veilig gevoel rond jouw omgeving. Bekijk onze oplossingen op maat.

poorten

De eerste indruk van jouw woning is… de poort. Wanneer je er meerdere keren per dag door moet, dan verdient een poort aandacht.

gevelbekleding

Iets wat we tegenwoordig meer in het straatbeeld zien, huizen die met hout zijn aangekleed.

bijgebouwen

Een auto, grasmaaier of een loungeset? Met een tuinhuis, garage of bijgebouw staan jouw spullen niet langer meer in de regen!

diverse werken

Heb jij nog ander tuinschrijnwerk? Of ben je op zoek naar meubels op maat? Wij bespreken het graag met je.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact met ons. Wij bespreken graag jouw project.